• Novinky, aktuality

            • Športové hry zamestnancov škôl a školských zariadení v Revúcej

            • Dňa 4. 7. 2023 sa v SOŠ v Revúcej konali športové hry zamestnancov škôl a školských zariadení.

              Športové hry boli pre zamestnancov škôl príjemným spestrením i oddychom po náročných dňoch v práci. Hry boli veľmi zaujímavé a disciplíny zábavné. Cieľom tohto stretnutia bolo hlavne rozptýlenie a zábava. Počas súťaženia sa ukázalo, že súťažiaci sa najviac nadchli stavaním robotov v dielni. Aj tím SSOŠ sa pri tejto disciplíne dobre pobavil a úspešne zostrojil robota - hostinského.

              Podujatie bolo ukončené slávnostným vyhodnotením jednotlivých disciplín a príjemnými úsmevmi zúčastnených.

              Mgr. Gabriela Čellárová

            • Slávnostné ukončenie školského roka 2022/2023

            • Dňa 30. 6. 2023 sme spoločne slávnostne ukončili školský rok. Začali sme netradične, v budove školy, na chodbe, posledným zvonením pre naše kolegyne odchádzajúce do dôchodku. Pani riaditeľka sa im osobitne prihovorila a poďakovala za všetku prácu počas mnohých rokov na našej škole. Bolo to pre nás všetkých veľmi emotívne, za potlesku žiakov a kolegov poslednýkrát prešli chodbami školy, ako naše kolegyne, naše pani učiteľky. Ešte raz im z celého srdca za všetko ďakujeme a želáme hlavne pevné zdravie a peknú "jeseň" života. Ďakujeme p. zástupkyňa Mgr. Alenka Koroľová, p. učiteľka Ing. Kamilka Sopko-Zimová a p. učiteľka Ing. Janka Brokešová.

              Pokračovali sme bilancovaním školského roka.  Mnohí žiaci boli  ocení pochvalou i vecnými cenami.

              Na záver sa pani riditeľka rozlúčila s kolegami, ktorí u nás v tomto školskom roku ukončili svoj pracovný pomer. Želáme im v živote všetko dobré, nech sa im darí v novom pracovnom pôsobisku.

              Koniec školského roka bol emotívny, plný sĺz a objatí. Odchádzajúcím žiakom a učiteľom prajeme veľa úspechov a spokojnosti v živote.

              Dovidenia v školskom roku 2023/2024

              Mgr. Gabriela Dojčárová  

            • Záverečné skúšky

            • Odbor: Hostinský, cukrár a praktická žena

              V dňoch od 26. júna do 29. júna 2023 prebiehali na našej škole záverečné skúšky v odboroch hostinský, cukrár a praktická žena. Žiaci preukázali teoretické vedomosti aj praktické zručnosti na jednotlivých častiach záverečnej skúšky. Na svojich záverečných prácach pracovali v prítomnosti majsterky odborného výcviku a ich prácu zhodnotila skúšobná komisia. Aj keď boli žiaci nervózni, ale svoju úlohu nakoniec zvládli na výbornú.

              Všetkým srdečne blahoželáme !